Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بورس گفت: باید از ابزارهای مختلف برای تأمین مالی شرکت‌های کوچک و متوسط در بازار سرمایه بهره ببریم، چرا که بسیاری از شرکت‌ها امکان عرضه اولیه سهام را ندارند اما می‌توانند از ابزارهایی مانند تأمین مالی جمعی کمک بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی دهقان ‌دهنوی در جریان آیین رونمایی از بازار تأمین مالی جمعی و شاخص صکوک فرابورس ایران (Sindex) که بعدازظهر امروز (یکشنبه) با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور برگزار شد، با اشاره به اینکه همواره دانش و نوآوری در بازار سرمایه بسیار مورد توجه و در واقع پیش‌برنده آن است، گفت: برای پیشبرد فعالیت‌هایی که در حوزه علم و فناوری انجام می‌شود و به توسعه اقتصادی منجر می‌شود، به تأمین مالی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بازار سرمایه آمادگی دارد کنار معاونت علمی و فناوری به تأمین مالی فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان کمک کند و در این مسیر از ابزارهای نوآورانه مختلفی همچون تأمین مالی جمعی استفاده می‌کند.   به‌گفته وی، تأمین مالی جمعی به مردمی‌سازی اقتصاد کمک می‌کند، چراکه افراد مختلف با منابع اندک می‌توانند در کسب‌وکارها سرمایه‌گذاری کنند. این بازار همچنین با توجه به تجمیع سرمایه‌های خرد و عمومی به بحث تعاون نیز مرتبط است.   دهقان ‌دهنوی همچنین تأکید کرد: باید از ابزارهای مختلف برای تأمین مالی شرکت‌های کوچک و متوسط در بازار سرمایه بهره ببریم، چرا که بسیاری از شرکت‌ها امکان عرضه اولیه سهام را ندارند اما می‌توانند از ابزارهایی مانند تأمین مالی جمعی کمک بگیرند.   وی آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه بازارها و ابزارهای نوآورانه را ضروری دانست و گفت: با توجه به ماهیت شفاف بازار سرمایه باید تمامی شرایط و قوانین سرمایه‌گذاری از طریق این بازارها به‌صورت شفاف به عموم مردم اطلاع‌رسانی شود.   رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص شاخص صکوک فرابورس ایران به‌عنوان شاخصی برای سنجش اوراق با درآمد ثابت هم گفت: امروزه تأمین مالی از طریق صکوک در بازار سرمایه به حجم و عمق بالایی رسیده است و از این رو طراحی شاخص برای دسته‌های مختلف صکوک برای سرمایه‌گذاران، تحلیلگران و محققان بازار سرمایه بسیار کاربردی خواهد بود و از طرفی به شفافیت اطلاعات در بازار بدهی می‌انجامد.     انتهای پیام  

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار سرمایه تأمین مالی جمعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری گفت: این مدیریت با راه‌اندازی سامانه طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی، مکانیسم تأمین مالی و ریسک بومی‌سازی را برای شرکت‌های داخلی پوشش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار شانا، شقایق حق‌جوی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بیان کرد: در سال‌های اخیر تلاش شده است که گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد مبتنی بر دانش محقق شود.

وی افزود: شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، نهادهای مالی، دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های صنعتی از شرکای کلیدی در توسعه فناوری هستند.

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه شرکت‌های پیشرو و بزرگ، پیشران و لوکوموتیو توسعه فناوری هستند، ادامه داد: این سامانه با همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با حمایت این معاونت با هدف رفع موانع بزرگ تحقق دانش‌بنیان‌شدن صنعت و اقتصاد کشور راه‌اندازی شده است.

حق‌جوی تصریح کرد: در این سامانه، نیازهای صنعت پتروشیمی و توانایی شرکت‌های داخلی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شناسایی و ارزیابی شده است و پس از این مرحله مکانیسم تأمین مالی و نظام مالی پوشش‌دهنده ریسک از سوی مدیریت توسعه فناوری‌های راهبردی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: برای نخستین بار با راه‌اندازی این سامانه، شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان، بخش خصوصی، معاونت علمی و شرکت‌های پژوهشی در کنار هم برای داخلی‌سازی و توسعه صنعت پتروشیمی تلاش می‌کنند.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • قانونی برای فرونشست نداریم/ لزوم اصلاح الگوی کشت حوضه زاینده‌رود
  • برنامه های مدیرعامل وصنا در سال ۱۴۰۳
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • ابزارهای قانونی برخورد با اخلالگران بازار مسکن تدوین شد
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال