Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی فرابورس ایران، "عارف علیقلی پور" تامین مالی جمعی را دروازه تامین مالی برای همه شرکت‌ها و کسب‌وکارها دانست و تاکید کرد: باید فرصتی فراهم شود تا با معرفی کامل این روش تامین مالی در سطوح گسترده، امکان حضور مردم در کرادفاندینگ فراهم شود.

  وی با اشاره به مفهوم تامین مالی جمعی، مزیت‌های آن و کارکرد صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در این حوزه گفت: ابزارهای تامین مالی برای شرکت‌های نوپا و استارتاپی عموما دارای ریسک هستند و از همین رو این حوزه را حوزه تامین مالی جسورانه می‌خوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیقلی پور با بیان اینکه تامین مالی جمعی به معنی تامین مالی توسط جمعیتی از یک جامعه است، گفت: حوزه تامین مالی جمعی از قدیم‌الایام به شکل سنتی وجود داشته و مردم در شکل اسلامی و ایرانی آن به صورت خیرخواهانه ورود می‌کرده‌اند.

به گفته مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران، زمانی که قرار است تامین مالی جمعی در شکل خیرخواهانه نباشد و وارد حوزه کسب‌وکار شود، تامین مالی جمعی یا در قالب عقود اسلامی است که افراد پول را در اختیار کسب‌وکاری قرار می‌دهند و یا به صورت مشارکت در سهام شرکت‌های استارتاپی و نوپا خواهد بود.

وی در خصوص تامین مالی از طریق بازار سرمایه نیز اظهار داشت: کسب‌وکارهای کوچک و متوسط به دلیل شرایط خاص خود، امکان استفاده از راهکارهای تامین مالی رایج مثل تسهیلات بانکی یا انتشار اوراق در بازار سرمایه را ندارند به همین دلیل تامین مالی جمعی راهکار مناسبی برای این گروه است.

علیقلی پور در ادامه با اشاره به اینکه تامین مالی جمعی چندین بٌعد برای کسب‌وکارها دارد، افزود: یکی از موضوعات مهم این است که مردم چقدر حاضر هستند در این کسب‌وکارهای جدید وارد شوند که این امر، بٌعد شناخت از بازار و نیازسنجی بازار است، به این ترتیب باید بررسی شود آیا این کسب‌وکار موفق و مورد نیاز بازار خواهد بود یا خیر تا بتوان جامعه را برای ورود به آن ترغیب کرد.

مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد که شرکت‌های استارتاپی و دانش‌بنیان‌ها در بازار سهام پذیرش شوند و سهام آن‌ها در تابلو معاملات خریدوفروش شود، گفت: شرکت‌های استارتاپی و دانش‌بنیان‌ اگر الزامات پذیرش را رعایت نکنند یا ریسک‌هایی در حوزه کسب‌وکار داشته و چشم‌انداز روشنی از سودآوری نداشته باشند، امکان پذیرش ندارند اما تامین مالی جمعی فرصت خوبی برای این شرکت‌هاست که اگر این روش توسعه یابد و مردم هم وارد این جریان شوند طی زمان می‌توان به ورود سهام این شرکت‌ها به بازار سرمایه امیدوار بود.

به گفته وی، در یک مفهوم ساده‌تر با اعتماد به کسب‌وکار در فضای اشتراکی، فرصتی را برای شرکت‌های کوچک و متوسط فراهم می‌کند تا از طریق پلتفرم‌ها یا سکوهایی که برای این موضوع طراحی شده، تامین مالی را انجام دهند.

علیقلی پور در ادامه ادبیات سرمایه‌گذاری جسورانه را همراه با ریسک بالا دانست و گفت: بر همین اساس ورود و اعتماد عمومی برای مردم سخت ایجاد می‌شود و نیاز به فرهنگ‌سازی دارد.

دبیر کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری را فرصتی برای ایجاد فرهنگ‌سازی و تسهیل شرایط برای مردم دانست و گفت: این صندوق تصمیم گرفته با هدف تسهیل و تضمین بخشی از سرمایه‌های مردم ضمن حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و تامین مالی برای این طرح‌ها، به مردم نیز این اطمینان را بدهد در صورتی که برنامه شرکت استارتاپی محقق نشود درصدی از سرمایه مردم را حفاظت و تضمین ‌کند، حامی سرمایه‌گذار ‌شود تا ریسک سرمایه‌گذار را کاهش دهد و همچنین مردم را برای ورود به این روش تامین مالی ترغیب کند.

وی در خصوص اینکه کدام طرح‌های شرکت‌های استارتاپی شرایط ورود به تامین مالی جمعی را دارند هم گفت: شرکت‌ها باید طرحی ارائه دهند که قابلیت سودآوری در یک دوره زمانی مثلا دو الی سه ساله را داشته باشند و در ادبیات تامین مالی جمعی، طرح کسب‌وکار باید از مرحله اول و ابتدایی گذشته باشد و بتواند در مدت یک تا دو سال به نتیجه برسد.

برچسب‌ها فرابورس بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار بهبود فضای کسب و کار پروندهٔ خبری بازار بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرابورس بورس بازار سرمایه فرابورس بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار بهبود فضای کسب و کار اخبار کنکور شرکت های استارتاپی تامین مالی جمعی بازار سرمایه کسب وکار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای تحقق شعار سال و اهداف برنامه ششم توسعه اقتصادی ایران و اهداف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این نشست اظهار کرد: با توجه به نقش بازار مالی در توسعه کشور و پیشبرد اهداف اقتصادی که از مسیر تشکیل سرمایه فراهم می‌شود، ضروری است که با کاهش ریسک‌های سیستماتیک، مسیر لازم برای فعالیت اقتصادی ایمن مهیا شود.

علی رضاپور افزود: با توجه به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، به‌منظور آموزش و ارتقای شایستگی­‌های حرفه­‌ای پژوهشگران و نخبگان جامعه همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و کارگزاری پویش البرز می‌تواند در راستای تقویت شایستگی­‌های حرفه‌­ای پژوهشگران و نخبگان کشور در حوزه بازار‌های مالی، ایجاد و توسعه مشاغل و حرفه­‌های مرتبط با بازار‌های مالی برای پژوهشگران و نخبگان جامعه، بسترسازی مشارکت مردم در جهش تولید کشور با توانمندسازی پژوهشگران و نخبگان جامعه، بسترسازی حضور پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در بازار کار و هدایت طرح‌­های پژوهشی در راستای رشد توانایی‌های پژوهشگران و نخبگان جامعه درراستای توسعه بازار‌های مالی مؤثر باشد.

وی تبیین کرد: همکاری و برنامه­‌ریزی برای اجرای منظم دوره­‌های آموزشی بررسی و تأیید استاندارد‌های آموزشی تهیه شده، تسهیل امکان بهره‌برداری از فضا و امکانات دانشگاه برای برگزاری دوره­‌ها به‌صورت حضوری و مجازی، ارائه مجوز‌های لازم حسب ضوابط و مقررات باشگاه، مشارکت در برگزاری دوره­‌های توانمندسازی دانشجویان واعضای باشگاه و مشارکت در ارائه دوره‌­های آموزشی الکترونیکی با استفاده از فناوری­‌های نوین آموزشی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به امضای رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ومحمد نصیری مدیر کارگزاری پویش البرز و زهرا سادات رئیسی مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲